OM VACKRARE

Här finns många bloggposter och ännu flera bilder.  Klicka på rubriken “vackrare.com” överst på sidan för att komma till blogg-delen med aktuella inlägg. Titta på ARKIVET i högerspalten för att få en överblick. Det går också att klicka på en kategori i “bildbandet” på startsidan, för att få se alla inlägg under just den rubriken.

Mina bilder är färglagda och förstärkta i Photoshop. Några är lågupplösta, tagna med mobilkamera,  men de flesta har bra kvalité och upplösning. Alla är delar av en berättelse jag vill förmedla.

Från början handlade allt mest om Göteborg, där jag tillbringat femton år. Nu bor jag i Stockholm igen, och det avspeglar sig naturligtvis i mina inlägg.

12 thoughts on “OM VACKRARE”

 1. Du har rätt, även om jag kan gilla min stad även när den är som gråast. Det du gör känns ändå som en kärlekshandling.

  Like

  • Jag har ett dubbelt förhållande till Göteborg. Jag uppskattar det oborstade, men vill helst förgylla det eller lägga på blå himmel.

   Like

  • Jag var ju tvungen att googla. Men vad glad jag blir, för hans filmfoto har jag beundrat. “Upp till kamp” är en favvo. “Låt den rätte komma in” hade också ett eget bildspråk.

   Like

 2. Ragnhild Larsson says:

  Dina Bilder är magiska Nina och gör Göteborg till en bättre plats att bo på! Keep up the good work!

  Like

 3. Anonymous says:

  ojojoj nina
  dette er fantastisk!!!! du ser det vakre der vi andre ikke øyner det, du åpner våre sanser
  deilig!!! hell og lykke med dette!!!

  Like

  • Du som professionell fotograf höjer kanske på ögonbrynen lite…? Det är ju knappast din standard på tekniken. Men jag ser på mina bilder som bilder och inte riktigt som foton. Lite snabbare än att teckna eller göra etsningar. Staden och dess invånare har intresserat mig sedan jag gick på Konstfack.

   Like

 4. Intressant blogg med fina bilder, Gbg är jag i titt som tätt(senast en snabbtur i söndags…).
  Kikar snart in här igen:-)

  Like

  • Tack, det var trevligt att höra. Du är välkommen. Jag försöker lägga ut något minst ett par ggr/vecka. Jag fotar varje dag, men har inte alltid tid att bearbeta bilderna.

   Like

I'd love to hear your opinion!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s