Färger i regnet/ Colours in rain

2 comments
flowers, greenery, regn

Ett oändligt antal bilder av undersköna blommor och falnande grönska finns i fotoalbum och på nätet. Överallt finns det avfotograferade blommor. Och de är ofta riktigt tråkiga att titta på!

Ändå måste jag dra upp kameran ur fickan när jag går förbi de blodsprängda bladen. Motivet är oemotståndligt. Snart nog omfamnas vi av det stora novembermörkret, färgerna förvisas till våra minnen – och till fotoalbumen med blommorna. 

Colours in the rain: An infinite number of flower-photos are found on the web and in our photo-albums. Everywhere there are photographed flowers. Often boring to watch. Still I must pull my camera out of the pocket when I pass the bloodshot leaves. Soon enough we will all be embraced by the big November darkness. The brilliant colours will be seen only in the flowers in our photo-albums.

Posted by

A Swede learning to live in Madeira.

2 thoughts on “Färger i regnet/ Colours in rain”

  1. Höstblodet tog priset. En fantastisk bild. Jag gillar den urbana bakgrunden. Blodet som flyter i ådrorna. Naturens nerv. Livets puls runtomkring oss. Det är ju den där ambivalenta hållningen vi har till naturen.

    Like

I'd love to hear your opinion!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s