4 thoughts on “KarlJohansgatan en ljus eftermiddag”

  1. Höstljuset är vackrast. Solen står lite lägre och färgerna fantastiska. Jag har kommit insett att jag måste lära mig färgbehandling – bl a inspirerad av dig. Musikscenerna i stan belyses numera av LED-lampor, vilket är förödande. Jag måste alltså lära mig färgmanipulationens ädla konst. Kör jag fast får jag be om en lektion.

    Like

    • Kan jag hjälpa dig med några tips gör jag det gärna. Man behöver egentligen knappast manipulera bilderna alls, när färgerna är så sprakande och himlen så klar som nu. De långa svarta skuggorna skapar drama överallt. Å andra sidan är det kul att få överdriva. Jag förstår din frustration ang. konsertbelysningen, (det blir hårt ljus, antar jag?) – du som gör så många fina musikfoton.

      Like

I'd love to hear your opinion!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s