5 thoughts on “Slutet av augusti/ The end of august”

  • Lite söder om Skanstull i Stockholm. Ett område som snart kommer att förtätas. Men ännu finns det plats för övergivna bilar och ödsliga talldungar.

   Like

 1. Stackars Skärmarbrink, vilka häftiga och sorgliga bilder. Sen lägger jag ånyo in en liten protest mot att de skulle representera augusti. Jag tycker det ser mer ut som februari, med undantag för grönskan då. Det sticker augustibarnet rakt i hjärtat.
  Du har i alla fall fångat något med din klara blick. Det är filmiskt, som så ofta.
  Vasst Nina! Aj.

  Like

 2. Lite orättvist är det förstås. Tre bilder från en enda promenad. Det råkade vara sånt ljus och en massa taggar och bråte den dagen. Men jag såg även ett helt gäng kraftfulla barnvagnsmammor på väg till tunnelbanan, ett par herrar som delade en joint i ett buskage, två unga män som löptränade, och en thailändsk balkongprydnad. Dessutom en ekorre. Människorna kan jag inte visa, och ekorren lät sig inte fångas. Kvar blir det ödsliga…

  Like

 3. Jag hittade faktiskt en ekorre som jag fotade i Stockholm för nästan exakt ett år sedan. Även om det knappast var samma djur som jag såg i Skärmarbrink häromdagen kan den få muntra upp det dystra.

  Like

I'd love to hear your opinion!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s