Kommersen igen

3 comments
Göteborgs sträva charm

Kommersen igen – loppmarknaden med de fascinerande bilderna på utsidan. Hellre går jag utanför än inuti just det här stället. Men målningarna tittar jag alltid på. Två bilder tagna i juni får illustrera.

En av konstnärerna är Grafitta, Carolina Falkholt. En liten film från hennes målande kan du se här. Och från ett tv4-inslag här. Går man förbi huset nu är målningarna förändrade. Det är något organiskt över hela byggnaden.

Posted by

A Swede learning to live in Madeira.

3 thoughts on “Kommersen igen”

  1. Sttg-Magnus Thorsén says:

    Stans fina grafitti. Men jag undrar över den inkonsekventa göteborgsstaden. På kalaset hyllar man grafittikonstnären Ollio och på Kommersen tycker man det är OK med utsmyckningen, men härom dan fick en gatumålare med barnkritor NEJ av stan för att man hade nolltolerans. Ibland fritt fram ibland censur av en viss konstnärlig genre. Nästa gång kanske man inte får t.ex. rappa.

    Like

    • Ja, att Ollio fick vara kulturkalasets kampanjkonstnär var överraskande.Ägs fastigheten där Kommersen håller hus av staden? 1:a Långgatan 27 är adressen. Jag läste också om mannen som ville måla på trottoaren.

      Like

I'd love to hear your opinion!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s