4 thoughts on “Stigberget, Karl Johansgatan”

  1. Kul att du kommit igång med en sida som gör världen vackrare. Skall bli spännande att följa. Jag går på samma gator men du påminner mej om hur vackra de egentligen är. Jag stirrar bara ner i marken, men du tvingar mej att lyfta blicken.

    Like

  2. katimets says:

    Den med spårvagnen i backen känns så exotisk i sin färgskala. Det är såna ögonblick som man vill fånga med kameran men aldrig lyckas med. Jag bryr mig inte om det är förskönat i Photoshop. Jag får lust att åka med!

    Like

  3. Pingback: WordPress Weekly Photo Challenge: My neighborhood « Jag gör världen vackrare

I'd love to hear your opinion!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s