Här finns många sätt att kolla in materialet!

När du först kommer till vackrare.com hamnar du på sidan med mina senaste blogg-inlägg, d v s det jag lägger upp löpande. I den rörliga delen överst ligger inläggen kronologiskt. Klicka på “läs vidare” så öppnas det inlägg du vill se närmare på. Om du vill komma tillbaka till förstasidan klickar du på loggan (vackrare.com) överst på sidan.

Under den rörliga delen ligger små fyrkantiga bilder. De representerar olika kategorier av inlägg. T e x allt som har med fåglar att göra, eller dimma, eller konst. Om du klickar på någon av dem visas alla inlägg på det temat nedanför. Då kan du gå till det inlägg som verkar intressant och läsa. För att komma tillbaka till förstasidan, klicka på loggan överst på sidan.nina2rak copy

Under kategori-bilderna på förstasidan ligger inläggen från den senaste tiden kronologiskt. Egentligen detsamma som den rörliga delen.

Det finns även ett arkiv där man kan se hur många inlägg som gjorts per månad. Det går att klicka på önskad månad, så kommer respektive månads inlägg fram.

Slutligen finns en sökfunktion överst till höger. Om du minns namnet på något inlägg eller en bild, kan du skriva in det där och söka.

Om du vill skriva något till mig som endast jag kan läsa använder du KONTAKT-formuläret.

Vill du kommentera enskilda inlägg eller bilder så att andra kan ta del av det du skriver, finns det möjlighet under varje inlägg.

Skulle du vilja dela sidan på t ex Facebook eller Twitter finns det en liten symbol att klicka på under respektive inlägg.

glasögon_web